La web de la Borsa dels Lloguers del Col•legi d’Administradors de Finques rep cent mil visites
2005-07-28

La pàgina web del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, http://www.coleadministradors.com, rep un total d’un milió dues-centes mil visites a l’any –o sigui, cent mil al mes- de persones interessades per la Borsa de Lloguers.

Aquest servei, que el Col·legi presta de forma gratuïta als ciutadans, aporta una àmplia oferta de pisos, locals comercials i despatxos que figuren dins la cartera immobiliària gestionada pels administradors de finques col·legiats o pels seus clients.

L’èxit del servei es demostra per la reposició contínua dels pisos i locals, ofertats a preu de mercat, a més del fet de comptar amb l’aval de professionals de solvència que responen de que tota la documentació de la finca estigui en regla.

“Aquesta no és una qüestió menor. Qui lloga un pis vol estar tranquil i saber que no se’n durà una sorpresa” comenta Josep Maria Gual, president del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, per a qui la Borsa dels Lloguers dóna l’opció de triar un habitatge, un local o un despatx“ amb totes les garanties legals, contractuals, registrals, de certificacions i d’habitabilitat”.

El Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida agrupa 2.400 col·legiats.

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones