Sopar de gala de Grup CLD amb motiu dels 75 anys d’aquesta cooperativa de neteja
2005-09-29

Grup CLD, cooperativa de neteja que ha sapigut conjugar la tradició amb la modernitat i l’aposta per l’alta tecnología en el manteniment dels serveis de neteja i el tractament de residus ha celebrat el sopar de gala commemoratiu del seu 75è aniversari.

 

L’acte va tenir lloc al saló Oval de Montjuïc. A més dels 350 invitats van assistir Francesc Narváez, regidor de Serveis Urbans i Manteniment de l’Ajuntament de Barcelona, i Santiago Esteban, director general d’Economia Cooperativa, Social i d’Autoocupació del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya.  

 

El Grup CLD, creat l’any 1930 pels pagesos que s’encarregaven de la neteja pública de la ciutat, està format ara per 109 socis i més de 500 treballadors i està especialitzat en serveis de neteja i mediambientals. El grup compta amb cinc divisions –Grup CLD SCCL, encarregada d’oferir serveis a l’Ajuntament de Barcelona; Concesionaria Barcelonesa, que opera a altres municipis; ATR, SL, assessoria i tractament de residus; Hidrojet SL, que centra la seva activitat en la neteja tècnica i sanejament d’aigües residuals, i Ambiental de Verificacions (AMVER). També participa en un 33,3% a TIRSSA, empresa que gestiona l’abocador del Garraf, i a Pirinenca de Serveis, que s’encarrega de la gestió de la recollida de vidre a tot Andorra i de la recollida de residus sòlids urbans de Les Escaldes i la parròquia de Canillo.

 

Grup CLD realitza actualment a Barcelona el manteniment de les més de 20.000 papereres de la ciutat, la recollida i control de residus dels mercats municipals, la neteja de graffitis i la retirada de cartells.

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones