Gran èxit de la festa Llibres i Roses organitzada a Nova York per la Fundació Catalunya Oberta
2006-04-24

Més de 650 persones es van reunir diumenge a la tarda a la acreditada llibreria Barnes&Noble, situada al Lincoln Center de Nova York, per celebrar la Diada de Sant Jordi. Es tracta d’una iniciativa organitzada per primer cop pel Catalan Institute of America-Friends of Catalonia i la Fundació Catalunya Oberta.

Amb aquesta festa s’ha volgut mostrar a la societat neoyorquina la força de la llengua catalana com a vehicle literari i promocionar alhora una tradició cultural tan arrelada entre els catalans com és Sant Jordi, motiu pel qual es van regalar als assistents exemplars de 50 títols diferents en català i roses. A més, i coincidint en la data, a l’Instituto Cervantes es van llegir fragments del Tirant lo Blanc.

L’entrada a la festa era gratuïta però els organitzadors van donar la possibilitat de fer aportacions per dues ONGs com la Fundació Umbele, que actua a l’Àfrica, i Housing Works.

A més d’un berenar de xocolata amb melindros, el pianista José Menor va amenitzar amb música aquest encontre que es pretén que tingui continuïtat els pròxims anys.

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones