La FundaciĆ³ Catalunya Oberta organitza un acte a Nova York per a celebrar el Dia de Sant Jordi
2008-04-18

La Fundació Catalunya Oberta, conjuntament amb el Catalan Institute of America, organitza, a Nova York, l’acte “Books and Roses” amb motiu de la celebració del Dia de Sant Jordi. La jornada, que se celebra aquest diumenge dia 20 d’abril a l’auditori de la llibreria més emblemàtica de la ciutat, Barnes & Noble, situada al Lincoln Center, tindrà com a principal convidat el vocal del Consell General del Poder Judicial Alfons López Tena, que presentarà el seu llibre Catalunya sota Espanya: l’opressió nacional en democràcia.

 

Els actes començaran a les 12 hores del migdia (horari de NY) i inclouran, a més, el parlament de Rochelle Roca Hachem, de l’Oficina de l’UNESCO -que va declarar l’any 1996 el 23 d’abril com a Dia Mundial del Llibre- a Nova York i convidada que compartirà amb López Tena el protagonisme especial de la jornada. També hi haurà un concert de música catalana a càrrec de la violoncel·lista Analissa Cecilia Martínez, i una petita degustació de xocolata calenta amb melindros amb l’elaboració del xef Josep Pujol d’EuroBarcelona. Paral·lelament, l’artista pastisser català Jordi Ferrer presentarà les seves creacions amb xocolata rosa, ideades especialment per l’esdeveniment.

 

La Fundació Catalunya Oberta, fundada a l’any 2001, té com a objectius defensar, analitzar i promoure els valors de la societat oberta, la llibertat, la democràcia i l’economia de mercat. És, doncs, una fundació privada emmarcada en la ideologia liberal sense vinculació a cap formació política, el propòsit de la qual és incidir directament en els estats d’opinió pública de la societat civil. Els dos grans eixos ideològics de la FCO són el catalanisme i el liberalisme.

 

Per la seva banda, el Catalan Institute of America és una organització sense ànim de lucre sota la jurisdicció de l’estat de Nova York, amb més de 500 membres, que promou la cultura catalana a la costa est dels EE.UU.

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones