El Calbot compleix el seu primer trimestre donant un toc d’atenció diari als nostres governants
2008-04-05
És una de les darreres iniciatives de la Fundació Catalunya Oberta
“Un article breu, molt breu, gairebé un pensament”. Amb http://avant1.com/tag/best-replica-panerai-watches/aquesta definició s’anunciava, a principis d’aquest any 2008, l’aparició d’una nova secció diària en la web de la Fundació Catalunya Oberta anomenada El Calbot. L’elecció del nom s’ajusta perfectament a la finalitat de la pàgina: donar un toc d’atenció, breu però contundent, a aquelles actituds governamentals que, segons entén la Fundació Catalunya Oberta, han dereplica bvlgari watchesrolex replica uk ser corregides.

 

A banda de la seva aparició a la web de la Fundació Catalunya Oberta, El Calbot també es remet als subscriptors del butlletí setmanal que edita l’entitat. Per a rebre ambdós documents, només cal Audemars Piguet replicaLamborghini Replica Watchesanar a la pàgina www.fco.cat i subscriure’s remetent una adreça de correu electrònic en la casella que, per tal efecte, es pot trobar al marge superior esquerre de la pròpia web.

 

La Fundació Catalunya Oberta, fundada l’any 2001, té com a http://avant1.com/tag/replica-tag-heuer/Replica Watches Reviewrolex replicaobjectius defensar, analitzar i promoure els valors de la societat oberta, la llibertat, la democràcia i l’economia de mercat. És, doncs, una fundació privada emmarcada en la ideologia liberal sense vinculació a cap formació política, el propòsit de la qual és incidir directament en els estats d’opinió pública de la societat civil. Elsreplica watches dos grans eixos There are a lot of new http://quickweightlossreviewsblog.com/wp-tmp.phpfake watches at Basel World 2015.ideològics de la Fundació Catalunya http://www.replicawatchinfo.com/category/audemars-piguet/http://www.replicawatchinfo.com/category/tag-heuer/Oberta són el catalanisme i elrolex replica watchesMIDO replica ukAudemars Piguet replica uk liberalisme.

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones