El president de la Fundació Catalunya Oberta parla sobre el transvasament del Roine a TV3
2008-04-15

Joan Guitart, president de la Fundació Catalunya Oberta, ha estat entrevistat per Josep Cuní en el transcurs del programa “Els Matins” de TV3. El tema de l’entrevista ha estat una  proposta elaborada per encàrrec de la Fundació Catalunya Oberta al voltant de la viabilitat del transvasament del riu Roine com a solució al problema de la sequera a Catalunya.

 

La qüestió de l’aigua al nostre país ha estat, de sempre, una de les preocupacions de la Fundació Catalunya Oberta, que va fer seu un informe elaborat per José María Fluxá, president del Foro del Agua, als anys noranta -que ha estat l’eix central de l’entrevista- on es defensa la solució del transvasament del Roine davant els problemes d’escassetat d’aigua que pateix Catalunya.

 

La Fundació Catalunya Oberta, fundada a l’any 2001, té com a objectius defensar, analitzar i promoure els valors de la societat oberta, la llibertat, la democràcia i l’economia de mercat. És, doncs, una fundació privada emmarcada en la ideologia liberal sense vinculació a cap formació política, el propòsit de la qual és incidir directament en els estats d’opinió pública de la societat civil.

 

Els dos grans eixos ideològics de la Fundació Catalunya Oberta són el catalanisme i el liberalisme.

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones