Tot el talent català, a l´abast de tothom al Palau Robert
2018-01-22
L´exposició "La llum de Barcelona" homenatja personalitats de tots els àmbits
El jardí del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107. Barcelona) acull des d’avui “La llum de Barcelona. Un passeig pel nostre talent”, la primera exposició de la Welcome Talent Society sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional. La inauguració ha tingut lloc al migdia amb la presencia d’autoritats i de moltes de les personalitats homenatjades a l’exposició, i es perllongarà fins al 22 de febrer.

En l’acte inaugural han intervingut el director general de Difusió, Ignasi Genovès, l’editor del diari ARA, Antoni Bassas, i el president de la Welcome Talent Society, Bru Recolons.  També hi eren presents el president Artur Mas, el secretari general d’Empresa i Ocupació, Pau Villoria, la diputada provincial Sònia Recasena i el regidor de Barcelona Jordi Martí Galvís.

L’exposició compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Ignasi Genovès ha destacat la col·laboració público-privada com a motor de moltes iniciatives que estimulen el talent i ha fet vots pel ple restabliment de la institució d’autogovern. Bru Recolons, impulsor dels premis Talent i d’aquesta exposició, ha recordat que quan no es tenen estructures d’Estat, com és el cas de Catalunya, tens l’obligació d’espavilar-te, la qual cosa estimula la creativitat.

El periodista Antoni Bassas, per la seva banda, ha fet un elogi dels mecenes que aporten generositat perquè flueixi el talent,  com ha succeït en gran part de la recerca mèdica assolida a Catalunya.

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Atorga uns Premis anuals en diverses categories.

En aquesta exposició sobre el Talent català i els seus referents actuals podrem reconèixer els millors exponents de la creativitat, l'enginy, i l'emprenedoria catalana, a través d'un repàs històric d'una trentena de disciplines de les arts i les ciències.

 Des de Ramon Llull al Tricicle, de Verdaguer a Anna Veiga, fem un viatge per tot allò que elsi catalans han aportat a la humanitat, ja sigui des d'un vessant internacional, o amb la demostració de la seva genialitat a casa nostra i a fora.

Personatges que marquen èpoques i generacions, i que el fruit de la seva feina i aficions ha permès desenvolupar el nostre planeta, la nostra cultura, i el nostre benestar.

La mostra, comissariada per Albert Torras, aborda vint-i-vuit temàtiques: Medicina, Gastronomia, Arquitectura, Invents,  Consum,  Literatura,  Filosofia i pensament, Música clàssica,  Institucions, Religió, Arts escèniques, Músiques modernes, Humor, Comunicació, Arts plàstiques, Cinema, Esport, Publicitat, Disseny, Ciència i tecnologia, Mobilitat, Moda i joieria, Alimentació, Edició, Llengua i educació, Noves tecnologies i emprenedors, Fotografia i  Catalans al món.

 

Què és la Welcome Talent Society

Els objectius de l’entitat són:

-Millorar la imatge de les marques Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent.

-Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya

-Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut, entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.

-Fomentar la cooperació entre els socis per poder tirar endavant tots els projectes que contribueixin als objectius anteriorment esmentats.

-Recaptar recursos per a l'organització i la dotació de premis mitjançant iniciatives com premis anuals "Premis talent de Barcelona i Catalunya" el "Welcome Talent Congress de Barcelona i Catalunya" i altres que es puguin anar incorporant com ara fòrums i altres formats de detecció de talent.

-Promoure, donar suport i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya.

 

Barcelona, 22 de gener de 2018

 

Més informació:

[email protected]

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones