Iolanda Piedra reelegida presidenta del Club XXIe Siècle amb un terç de dones a la Junta
2018-03-08
Josep González n´és vicepresident i inclou tres estrangers
Iolanda Piedra, presidenta, i Josep González, vicepresident, han estat reelegits al front de la Junta directiva del Club XXIe Siècle en el curs de la última assemblea. L’altre vicepresident, que també ocupa la secretaria general, és Lluís Bahamonde. Iolanda Piedra és empresària, presidenta del Clúster Marítim de les Illes Balears i membre de la junta directiva de la patronal PIMEC. Quant a Josep González, és el president d’aquesta patronal catalana de petites i mitjanes empreses.
Completen el comitè executiu el tresorer Joan Maria Gimeno i els vocals Myrtha Casanova, José Angel Abancéns i Lam Chuen Ping.
La resta de vocals de la nova Junta són Agustí Turull, Ramon Vila, Jesús Conte, Ramon Felip, Montserrat Sagarra, Josep Pons, Maria José Fonseca, Marta Ortega, Joan Albà, Maria Socomo López i Miguel Carrone.
Seguint els criteris de diversitat, raó de ser de l’entitat, un terç de la Junta està ocupat per dones i n’hi ha tres membres d’origen estranger – Myrtha Casanova (Cuba), Lam Chuen Ping (Xina) i Miguel Carrone (Argentina). 
El Club XXIe Siècle va néixer l’any 2013 a Barcelona, tot i que té àmbit espanyol. Pren com a model el prestigiós Club XXIe Siècle de França, que en poc més de quinze anys s’ha convertit en tot un referent en la promoció i la gestió de la diversitat –d’origen, cultura, religió, gènere, capacitat, edat o orientació sexual  com a font de talent i riquesa per a les empreses i la societat en general.
El mes d’abril de 2015 va organitzar a Barcelona el III Fòrum Europeu de la Diversitat i el gener passat ha coorganitzat amb l’OCDE a Paris l’International Diversity Forum. Entre altres programes, ofereix el programa Oportunitat destinat a joves emprenedors, i impulsa l’Acceleradora de Projectes Empresarials basats en la Diversitat, pionera a Espanya. 
 
                                                                  www.clubsegle21.org
VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones