Dr. Calypso i Chicuelo prenen el relleu d´Arrebato a les Festes de Llefià-Gran Sol
2018-06-16
Set entitats i personalitats reben el Premi Sant Jordi de l´AA VV
El grup català Dr. Calypso actuarà avui dissabte a les deu de la nit al parc Gran Sol, i demà ho farà Chicuelo, amb l’actuació prèvia de Flamenco Vivo. Tots dos concerts formen part del programa de festes del barri de Llefià-Gran Sol de Badalona. La festa està organitzada per l’Ajuntament de Badalona i l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià- Gran Sol.
 
El cantant i compositor de flamenc i rumba-pop Francisco Javier Labandón el Arrebato va ser el gran protagonista anit amb un auditori ple a vessar. Aquest artista, que compta amb un disc de diamant i deu de platí, va cantar temes del seu darrer disc Músico de guardia i d’altres que formen part del seu repertori com l’himne del Sevilla FC, corejat pel públic. 
 
Prèviament al concert, a les 10 de la nit, Sara Muñoz, periodista del diari El Punt Avui, va pronunciar el pregó de festes en un acte presidit per l’alcaldesa de la ciutat, Dolors Sabaté, i altres autoritats.
 
El president de l’ l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià- Gran Sol, Jordi Mesas, va enumerar les fites assolides pel barri en els darrers temps, fruit de les reclamacions veïnals, i d’altres encara pendents, i va animar el veïnat a participar de ple en les festes.
Els guardonats amb els premis Sant Jordi i les autoritats presents
 
També es van lliurar els Premis Sant Jordi instituïts per l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià-Gran Sol, i que enguany corresponien a Pepita Padrós, arqueòloga directora del Museu de Badalona (Honor), FECAC (Cultura), Tusgsal (Empresa), Àrea Metropolitana de Barcelona (Social), Televisió de Badalona (Comunicació) i l’equip de futbol femení Seagull (Esports).
 
El programa de festes, que s’estendran fins el diumenge 24, Diada de Sant Joan, està farcit d’activitats per a tots els gustos i per a totes les edats.
 
El fi de festa, el dia 24, anirà a càrrec del Centre Cultural Extremeño Zurbarán, la cantant de copla Katy Olivares, el grup Flamenco Vivo i el guitarrista Diego Cortés.
 
La gent gran rebrà el seu homenatge divendres 22 amb un berenar-sopar i ball amenitzat pel Dúo Cotton i els més menuts podran gaudir d’una xocolatada, castell inflable i festa de l’escuma aquest diumenge a la mançana XIII. El dimecres 20 tindran xocolatada, a més d’actuacions infantils i un altre castell inflable i festa de l’escuma el diumenge 24 al migdia, aquest cop a la mançana 1.
 
Es aficionats a la petanca també tindran un petit torneig el dissabte 23 a primera hora del matí.
 
La revetlla de Sant Joan no podia quedar al marge de les festes, de manera que el dissabte 23 es comptarà amb un discomòbil a partir de les 11 de la nit, amb repartiment de coca i cava per a tots els socis de l’Associació de Veïns.
 
No faltarà tampoc el tast gastronòmic amb una gran sardinada popular dissabte dia 16 a les vuit del vespre i una xistorrada per tancar la festa diumenge 24 al migdia.
L’Associació de Veïns Sant Joan de Llefiá-Gran Sol, presidida per Jordi Mesas, va ser fundada l’any 1997. Actualment compta amb 1.160 socis i entre les seves activitats regulars hi figuren balls, classes de pintura, ioga i manualitats adreçades a la tercera edat. L’any 2003 va ser guardonada amb la Creu de sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.
VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones