La Nit del Talent premiarà als nous creadors
2018-07-02
Els guardons de la WTS van destinats a set categories, més dos premis d´honor
El lliurament dels Premis Talent convocats per la Welcome Talent Society serà aquest dimecres, 4 de juliol, a les vuit del vespre, en el decurs d’una gala - sopar solidari patrocinada per Grup Ametller Origen als jardins de Sant Pau Recinte Modernista (carrer Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona). 
L’objectiu d’aquesta Nit del Talent, presentada pel cantant islandès Halldór Mar Katalonski i el periodista i escriptor Albert Torras, i que es presenta carregada de sorpreses, és convertir-la en un espai de trobada i networking de creadors, patrocinadors, mecenes, món acadèmic, autoritats i professionals que estimuli les idees creatives i posi en valor la capacitat d’iniciativa i la emprenedoria dels catalans.
En aquesta quarta edició s’atorguen premis per a set categories, amb una dotació econòmica de 2.000 euros. Els de Disseny industrial 3D-objecte singular, Disseny gràfic 2D-souvenir i d’Innovació d’Alimentació Saludable-Origen estaven oberts a la lliure concurrència de persones majors de 18 anys. En el cas dels dos premis de disseny les obres presentades s’havien d’inspirar en l’obra de Lluís Domènech i Montaner, l’arquitecte autor de l’Hospital de Sant Pau modernista.
En canvi, els altres quatre premis -Comerç, Medi Ambient, Mobilitat i Turisme- han estat adjudicats pels respectius jurats d’entre una llista de candidats proposats per experts de cadascun dels sectors. 
També rebran premi diverses personalitats en reconeixement a la seva trajectòria professional en cadascuna d’aquestes set categories.
A més, s’atorgaran dos premis d’honor per homenatjar al millor mecenes i al millor projecte solidari.
Tots els premiats rebran a més una escultura dissenyada per l’artista Helena Agustí Maragall que evoca l’empremta modernista de Barcelona.
Els premis compten amb el patrocini de Generalitat de Catalunya, Agència Catalana de Turisme, Diputació de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat, Ametller Origen, Barcelona Oberta, Recinte Modernista Sant Pau, Fundació Melchor Colet, Dinners that Matter i diari ARA.
Amb aquests guardons es vol establir unes sinergies molt necessàries per a Barcelona i Catalunya, per vincular els projectes d'èxit, fomentar el debat acadèmic, aconseguir suport per a projectes innovadors i treballar en línies de mecenatge i reinversió en el nostre talent.
La recaptació de la Nit del Talent va destinada a la Welcome Talent Society per tal de millorar la dotació dels premis en successives edicions i per dur l’exposició La Llum de Catalunya arreu del món després de la seva inauguració a Barcelona i l’actual exhibició a Brussel·les. A més, s’ha obert una línia de micromecenatge a través de Verkami.

La Llum de Catalunya
La Welcome Talent Society és també la promotora de l'exposició "La Llum de Catalunya" que es va inaugurar amb molt d'èxit als jardins del Palau Robert el passat mes de gener i que actualment s’exposa a la Delegació del Govern de la Generalitat a Brussel·les. Es tracta d’una mostra que recull més de 200 personatges històrics i recents de la nostra cultura, invents, empreses d'èxit i projectes que han estat determinants a Catalunya però que també han estat exportats arreu del món. En definitiva, petjades del talent català arreu del planeta.

La Welcome Talent Society
La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Els objectius de l’entitat són:
-Millorar la imatge de les marques Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent.
-Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya
-Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut, entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.
-Fomentar la cooperació entre els socis per poder tirar endavant tots els projectes que contribueixin als objectius anteriorment esmentats.
-Recaptar recursos per a l'organització i la dotació de premis mitjançant iniciatives com els premis anuals "Premis Talent de Barcelona i Catalunya", el Museu del Talent, les exposicions, edició de llibres, producció d’obres guanyadores i altres que es puguin anar incorporant com  ara fòrums i altres formats de detecció de talent.
-Promoure, donar suport i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya.
 
                            www.premistalent.barcelona         www.welcometalent.org
VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones