La sanitat en els governs de Jordi Pujol
2018-10-29
Debat de Tagamanent amb Xavier Trias i altres alts càrrecs de l´època
El col·lectiu Tagamanent- Construir Catalunya organitza una nova activitat pública dimarts vinent, 30 d’octubre, a les set de la tarda, al Reial Cercle Artístic de Barcelona (carrer dels Arcs, 5).
Es tracta de la taula rodona Model sanitari català. Una estructura d’Estat destinada a enaltir l’obra de govern del president Jordi Pujol. Comptarà amb la participació de:
Xavier Trias, exconseller de Sanitat i de Presidència de la Generalitat. Exalcalde de Barcelona.
Josep Lluís Lafarga, advocat. Exdirector de l’Àrea Jurídica del Servei Català de Salut. 
Mariona Creus, infermera. Exdegana del Consell de Col.legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.
A l’acte hi assistirà el president Jordi Pujol. 
 
Tagamanent - Construir Catalunya 
Tagamanent - Construir Catalunya és un col·lectiu que va nèixer amb l’objectiu de recopilar, glossar i difondre l’obra de Jordi Pujol; quan diem obra no ens referim a obra literària, per més que aquesta pugui ser a voltes molt útil per documentar, il·lustrar i reforçar la difusió del principal llegat de qui creiem ha estat el català més influent al segle XX; parlem per tant de la seva obra feta, sigui en forma d’acció clandestina i activista durant la dictadura, l’impuls de la cultura catalana al front d’entitats cíviques, o actuacions d’empenta al desenvolupament social i econòmic del país al front del Govern de la Generalitat.
Al seu web es recullen escrits del propi president Pujol i d’antics alts càrrecs i personalitats coneixedores de primera mà de la seva obra de govern.
 
www.projectetagamanent.cat
http://ptagamanent.blogspot.com/
VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones