L´Espai Provença d´FGC acull l´exposició La Llum de Catalunya amb tot el talent
2019-01-31
La mostra homenatja personalitats destacades de tots els àmbits de la societat catalana
L’Espai Provença de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), situat al vestíbul de l’estació de Provença (accès per Balmes-Rosselló), acollirà l’exposició La Llum de Catalunya. Un passeig pel talent català des de demà divendres 1 de febrer fins a l’1 d’abril.

L’exposició, organitzada per la Welcome Talent Society, està patrocinada per FGC i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. La inauguració serà aquest divendres, 1 de febrer, a dos quarts d’una del migdia, i comptarà amb la participació del president de FGC, Ricard Font; el president de la Welcome Talent Society, Bru Recolons, i el comissari, Jesús Conte.

En aquesta exposició sobre el Talent català i els seus referents actuals es reconeixen els millors exponents de la creativitat, l'enginy i l'emprenedoria catalana, a través d'un repàs històric d'una trentena llarga de disciplines de les humanitats i les ciències.

La Llum de Catalunya fa un viatge per tot allò que els catalans han aportat a la humanitat, ja sigui des d'un vessant internacional, o amb la demostració de la seva genialitat a casa nostra i a fora. Personatges que marquen èpoques i generacions, i que el fruit de la seva feina i aficions ha permès desenvolupar el nostre planeta, la nostra cultura i el nostre benestar.

La mostra aborda trenta-quatre temàtiques: Medicina, Gastronomia, Arquitectura, Invents, Consum,  Literatura,  Filosofia i pensament, Música clàssica,  Institucions, Religió, Arts escèniques, Músiques modernes, Humor, Comunicació, Arts plàstiques, Cinema, Esport, Motor, Publicitat, Disseny, Ciència i tecnologia, Mobilitat, Medi ambient, Moda i joieria, Alimentació, Edició, Llengua i educació, Noves tecnologies i emprenedors, Fotografia i Catalans al món. A més, hi ha plafons específics de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i dels valors consubstancials als catalans com solidaritat-cohesió social, diàleg-respecte i esforç-emprenedoria.

Aquesta exposició és una versió ampliada de la que es va instal·lar l’any passat als jardins del Palau Robert de Barcelona i a la Delegació de Catalunya davant la Unió Europea a Brussel·les.

 

 V Premis Talent i el Lampanot

L’acte també servirà per presentar la cinquena edició dels Premis Talent que reconeixen trajectòries professionals, productes ja desenvolupats amb èxit i nous projectes d’emprenedors i dissenyadors en diverses categories. La convocatòria comença ara i els premis es lliuraran en el decurs d’una gala el 3 de juliol.

Un dels projectes guanyadors en l’edició de 2016, el Lampanot, ha començat a ser comercialitzat i figurarà en un exhibidor.

 

Què és la Welcome Talent Society

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Atorga uns Premis anuals en diverses categories.

Els objectius de l’entitat són:

-Millorar la imatge de les marques Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent.

-Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya

-Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut, entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.

-Fomentar la cooperació entre els socis per poder tirar endavant tots els projectes que contribueixin als objectius anteriorment esmentats.

-Recaptar recursos per a l'organització i la dotació de premis mitjançant iniciatives com premis anuals "Premis talent de Barcelona i Catalunya" el "Welcome Talent Congress de Barcelona i Catalunya" i altres que es puguin anar incorporant com ara fòrums i altres formats de detecció de talent.

-Promoure, donar suport i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya.

 

                                                                   http://www.welcometalent.org

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones