Més de 20 TV locals ja emeten “L’Administrador, a casa”
2007-01-23

Ja són més de vint les televisions locals de Catalunya que emeten regularment “L’Administrador, a casa”, el programa informatiu sobre qüestiones d’habitatge que, impulsat pels Col·legis d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Girona i Tarragona, és distribuït per Comunicàlia, xarxa de televisions locals.

 

L’espai és un clip de sis minuts produït per Vulcania Productora Audiovisual, amb guió de ConteBCN Comunica i presentació d’Eva Franquès. L’enregistrament de plató té lloc al mateix Col·legi d’Administradors de Finques omega ladymatic fake watches de Barcelona-Lleida.

 

L’Administrador, a casa”, que s’emet des del setembre passat, té com a objectiu fer pedagogia sobre l’habitatge i les qüestions que es plantegen habitualment en el funcionament de les comunitats de propietari, així com sobre l’assessorament professional que exerceixen els administradors de finques col·legiats. El guió planteja un tema monogràfic, que també és objecte d’una enquesta ciutadana i finalment es dona resposta a les consultes i suggeriments dels espectadors.

 

Al programa, d’emissió setmanal, s’aborden temes com el contracte d’arrendament, les obres de rehabilitació, el desnonament, la seguretat, el contracte de compravenda, la propietat replica rolex horitzontal i la vertical, l’assegurança de l’edifici i de la llar, les urbanitzacions, el reciclatge de residus, la neteja, els serveis comuns, el porter, l’ascensor o el pàrquing de casa.

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones