El Col•legi d’Administradors de Finques alerta sobre l’ús fraudulent de la Borsa de Lloguers
2007-03-20

El Col·legi d’Administradors de Finques de Barfcelona-Lleida vol alertar l’opinió pública sobre els abusos denunciats per alguns dels seus col·legiats consistent en l’apropiació de la seva cartera immobiliària de pisos, locals i despatxos per part d’empreses que no pretenen altra cosa que fer negoci a costa dels ciutadans que busquen pis.

La irregularitat detectada consisteix en linkar webs d’administradors amb bases de dades immobiliàries cap a pàgines web que remeten a telèfons d’informació començats en 807. Aquests, després d’entretenir el màxim de temps als usuaris, acaben facilitant el telèfon del col·legiat que té en oferta aquell pis. L’usuari es veu obligat a pagar una trucada telefònica abusiva per un servei que s’ofereix gratuïtament per part dels col·legiats.

Cal recordar que la pàgina web del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, http://www.coleadministradors.com, ofereix amb caràcter gratuït una Borsa de Lloguers que rep un total d’un milió dues-centes mil visites a l’any –més de cent mil al mes-.

Aquest servei del Col·legi aporta una àmplia oferta de pisos, locals comercials i despatxos que figuren dins la cartera immobiliària gestionada pels administradors de finques col·legiats o pels seus clients.

L’èxit del servei es demostra per la reposició contínua dels pisos i locals, ofertats a preu de mercat, a més del fet de comptar amb l’aval de professionals de solvència que responen de que tota la documentació de la finca estigui en regla.

La Borsa dels Lloguers dóna l’opció de triar un habitatge, un local o un despatx amb totes les garanties legals, contractuals, registrals, de certificacions i d’habitabilitat.

El Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida agrupa 2.400 col·legiats.

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones