Els Administradors de Finques reclamen un registre de morosos més àgil per reduir els impagats
2007-10-17

El Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida planteja la conveniència que es pugui elaborar un registre de morosos més operatiu i consultable on line per part dels seus col·legiats. D’aquesta manera es reduiria la possibilitat de llogar pisos i locals a persones que anteriorment han deixat a deure rebuts d’arrendament.

 

Las morositat és un dels problemes més habituals amb què es troben els administradors que domicilien els rebuts en representació dels seus clients, propietaris de pisos i locals. La normativa actual sobre protecció de dades dificulta la possibilitat de poder establir un registre d’aquesta mena i especialment la publicitat de les seves dades. Això duu a haver de fer front a excessives gestions burocràtiques per confegir aquest registre.

 

Una iniciativa d’aquest tipus reduiria el risc d’impagats i alhora evitaria haver d’acudir als jutjats per tal d’iniciar els tràmits de desnonament.

 

Ens sembla que una mesura com la proposada resultaria també d’una gran efectivitat, a més d’altres com agilitzar els tràmits processals de desnonament, actualment massa rígids.

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones