Els Administradors de Finques es feliciten per la supressió del lloguer forçós
2007-11-04

El Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida manifesta la seva satisfacció per la decisió del Govern de la Generalitat de This particular replica rolexTudor Replica WatchesTudor Replica WatchesBreguet replica watcheshttp://www.myquickloans.co.uk/patek philippe replicahttp://www.replicawatchinfo.com/forumdisplay.php?f=23replica watchesfake watches model is special.
suprimir l’article del projecte de llei del Dret a l’Habitatge que preveia el lloguer forçós dels pisos buits. D’aquesta manera, la Generalitat acomoda el text al dictamen del Consell Consultiu que considerava inconstitucional aquest supòsit.

 

Des que aquest Col·legi va ser convidat a personar-se davant el Govern i els grups parlamentaris per tal de ser informat i poder aportar suggeriments al redactat del text legal, varem advertir que l’expropiació forçosa d’habitatges desocupats era injusta, arbitrària i de difícil aplicació perquè en la condició de pisos buits concorren situacions diverses fruit de la lliure decisió dels propietaris.

 

Tot i haver signat el Pacte per l’Habitatge, el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida insistia en la reclamació que durant el tràmit parlamentari es recollís aquesta demanda de supressió de l’article 42.6 del projecte de llei del Dret a l’Habitatge.

 

Reclamàvem pel contrari, i ara que el projecte de llei serà reformat ens hi refermem en la petició, vies positives d’ajuda als arrendadors –com ara la subvenció econòmica o una rebaixa fiscal- que estimulin la posada al mercat lliure d’habitatges actualment desocupats, més seguretat jurídica davant la morositat i més agilitat dels tràmits processals en els judicis de desnonaments, atès que aquests es perllonguen ara fins a un any.

VOLVER
Diseño web y desarrollo de aplicaciones